Att få ett eget tryck på sina fröpåsar är enklare än man kanske tror. Det enda man behöver är ett A4 papper, en liten tejpbit och såklart en skrivare.

Mät fröpåsens längd och bredd och rita in detta högst upp i mitten på ett A4 papper (detta A4 papper kan användas som mall många gånger så släng den inte när du är klar). Se också till att det du vill trycka på fröpåsen ligger placerade i ett A4 dokument på ungefär samma ställe som du mätt ut på ditt papper. Jag skapar mina etiketter/tryck i ritprogrammet Illustrator men man kan såklart sätta ihop en etikett med bilder/text tex. Word.

Placera fröpåsen på din utritade markering och vik påsens flärp över kanten på A4 bladet och sätt fast med en liten tejpbit på baksidan.

Sätt pappret i skrivarens dokumentmatare och skriv ut (lägg den alltså inte i det vanliga facket med många papper i) OBS! Man kan behöva lirka lite för att få skrivaren att ta pappret.

Sådär då var det klart och du har precis skapat ditt eget tryck på en fröpåse. Som sagt spara med fördel A4 pappret som mall till fler fröpåsar du skall skriva ut och man kan såklart använda sättet till mer än fröpåse tryck tex. Skriva ut inbjudningskort eller skriva på små kuvert.

De tomma fröpåsarna köper jag på kuvert-sverige.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Du får gärna kommentera detta inlägg
Lämna din kommentar med formuläret här nedanför

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *