Snabbt och enkelt får man en spännande smakupplevelse med rökta musslor i fin harmoni med söt hönökaka, smakrik parmesan och nyplockad pepprig ruccola.

Ingredienser till gratinerade rökta musslor med ruccola på varm hönökaka

(recept för ca 4 port) 
I burk ABBAS rökta musslor (109 g) 
Riven parmesanost 
Ruccolasallad

Beskrivning till gratinerade rökta musslor med ruccola på varm hönökaka

Värm ugnen till ca 200 grader. Skär en hönökakshalva i fyra bitar. Öppna burken med musslor och fördela musslorna på brödbitarna. Toppa med riven parmesanost och gratinera toasten tills osten fått fin färg (ca 10 min) 

Om man vill kan man skippa hönökakan och rulla musslorna i riven parmesan direkt och därefter gratinera dem på foliepapper enligt ovan. Gudomligt gott… 

Strö över nyplockade rucolablad och servera direkt, NJUT!!!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Du får gärna kommentera detta inlägg
Lämna din kommentar med formuläret här nedanför

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *