Brukar ni göra isbitar med ätliga blommor, jag gör det till varje midsommar. Det blir så vackert. Speciellt när isen börjar smälta och blommorna frigörs🤗🌸🧊💜🌸🧊🫶
Varje år tänker jag att jag skall göra isbitar med syren men sen glömmer jag bort det och ofta har de redan blommat över lagom till midsommar när jag väl kommer på det. Men det finns mycket annat som blommar nu som är ätligt som blir vacker såsom violer, gurkört, nejlika, vissa doftpelargoner, lavendel, ringblomma, krasse, fuchsia, fläder, kamomill, kaprifol, rosblad, isop, förgätmigej, körsbärs, fläder och äppelblommor. Till kolsyrat vatten så blir det toppen att ta blommor av tex örter såsom mynta, timjan och oregano, det ger fin smak till vattnet. För den lite mer vågade så kan man köra med gräslöksblommor, lite udda med löksmak på vattnet men det blir rätt gott faktiskt 😆💜🌸🤍🌼🌹🌻🌺 🌸🌼🌹🌻🌺
Tänk att det redan är midsommarafton imorgon. Helt otroligt vad fort det gått. Har ni hunnit börja fixa med midsommarmaten. Jag hoppas förbereda lite ikväll efter jobbet. Min smarriga nubberöra med matjessill, chili och yoghurt är ett måste. Så den blir det iallafall definitivt bli ikväll och så en liten provsmak på det …ja det blir toppen. Recept på den finns för övrigt på min blogg om ni följer länken i min profil 😊👍🐟🌶🥚
Ha en fantastisk dag för dan 😃💚🌿☀️👋
#isbitarmedblommor #icewithflowers #odlablommor #growfood #flowers #minträdgård #mygarden #minhage #minhave #trädgårdsinspiration #gardeninspiration #garteninspiration #haveinspiration #hageinspirasjon #trädgårdsliv #gardenlife #odlarglädje #gardenjoy #growyourownfood #odlaegenmat #midsommarmat #midsummerfood #midsommar #midsummer